Till toppen

Laser - dag 19

Idag var jag lite nervös när jag klev upp. Hade ju bokat in min första lasebehandling och jag var så sjukt nervös för att det antingen skulle göra så ont att jag skulle började gråta eller att det skulle kittlas. Men det visade sig att det inte kändes något alls. Susanne, som gjorde det på mig, hade letat land och rike runt efter det senaste inom laserbehandling med kravet att det inte fick göra ont. Och ska jag vara ärlig så kändes det faktiskt ingenting. Hon svepte några gånger med en stark lampa i armhålorna och sen var det klart. Det kändes mest som en solig dag på stranden där jag enbart solade armhålorna. Tänk! Om några gånger till så kommer jag aldrig mer behöva raka armhålorna för resten av mitt liv. Lyx! 
 
Nej det är inte jag som ligger och svettas. Det är någon form av kräm som ska leda lasern ner i huden.
 
 
Efter detta så stack jag och Emil iväg för att kolla på badrumsinredning. Vi ska banka ut några väggar hemma och bygga ett större badrum. Just nu får våra stackars gäster sitta och uträtta sina behov bakom en gardin jag har handsytt. Så snart ska de förhoppningsvis i alla fall finnas en dörr som går att stänga och låsa.
 
1 kommentarer

Tjejproblem och blod - dag 18Har precis varit på en galet bra show! Direkt efter jobbet träffades vid 45 tjejer från det tjejnätverk jag är med i för lite bubbel och mat. Sen bar det iväg till Elmia där Mia Skäringer hade sin show. Hon skämtade om tjejproblem och livet. Det var längesedan jag skrattade så mycket. 

Dessutom hade jag ingen aning om att hon kunde sjunga! Kvinnan är alltså både rolig och kan sjunga. Va fasen stod jag när de delade ut dom gåvorna? 

Kvällen avrundar jag nu med lite näsblod. Men annars leker livet :) 
1 kommentarer

Throw back thursday - dag 17

Hej fladderstjärtar! Nu är det verkligen fullt ös på jobbet. Har så mycket att fixa inför måndag då det kommer hända mycket spännande saker på jobbet. Åhh va jag längtar. 
 
Efter jobbet stack jag och fixade fransarna. Jag kom lite tidigt så jag frågade en i personalen om jag kunde få en broschyr om hårborttagning med laser. Då visade det sig att hon jag pratade var hon som utförde hårborttagningen. Efter några lugnande ord om att med denna nya superdupermaskin så skulle det absolut inte göra ont, så bokade jag in mig. Redan på lördag så ska jag alltså få första behandlingen föra att ta bort håret under armarna med laser. Fy fasen va gött att aldrig mer behöva raka armhålorna efter man är klar med behandlingen. Smooth like a babys bottom!
 
 
Appropå bottom så får ni lite bilder från när vi var på Maldiverna. Åh vad jag vill tillbaka!
0 kommentarer